Maria

Till skillnad från många andra medium har jag inte något minne av att redan i barndomen kunna förnimma andevärlden. Jag har dock alltid uppfattat mig som en person med livlig fantasi och hade som liten ett behov av att få gestalta andra världar, olika väsen och människor genom teater, sång och dans.

Sommaren år 1990 dör min pappa hastigt och oväntat, jag är då tolv år. Fem år senare diagnostiseras jag med njursjukdom och genomgår min första transplantation. Livet rullar på och jag utbildar mig under tiden till barn- och intensivvård-sjuksköterska. Som 35-åring bor jag i Stockholm, har ett arbete som jag verkligen älskar, fina vänner och mycket roligt händer runt omkring mig. Men det är ändå något som saknas.

Jag reflekterar inte över vad som är rätt eller fel i mitt leverne, för min kropp eller min själ. Lever på många sätt ganska destruktivt och gömmer undan både kreativitet, drömmar och såren inom mig som finns kvar efter förlusten med pappa och att vara kronisk sjuk.

2015 förverkligar jag en dröm. Lyckligare än någonsin och med en känsla att få komma hem flyttar jag till Gotland. En plats som verkligen får mig att vakna. Starkare än någonsin upplever jag, att jag har något inom mig, något som bara bubblar och måste få komma ut, en kreativitet som när som helst kommer explodera!

Ett år senare kommer beskedet att jag måste börja dialysbehandling i väntan på min tredje transplantation. För första gången upplever jag en nedstämdhet, en uppgivenhet som jag aldrig tidigare känt. Och jag har varken motivationen, orken eller viljan att försöka komma vidare just där och då.

Genom vänner kommer jag i kontakt med en kvinna som heter Ingela och hennes intuitiva healing. Ingela väcker inte bara min kropp till liv, utan hon stärker upp mina energier och får mig att vakna upp i min medialitet. Inom tre månader har jag påbörjat en ettårig utbildning i mentalt mediumskap hos mediumet Elisabeth Edborg (Sevenstar center).

Att bli medveten om och få verktyg till att utveckla min intuition och medialitet gör att jag växer som människa. På två år bearbetar och accepterar jag många delar hos mig själv, som jag tidigare varit rädd för att möta. Jag blir sårbar och landar i accepterandet och förståelsen av sambandet mellan min fysiska kropp, mitt medvetande och min själ.

Trots dialysen och all väntan på en ny njure mår jag bättre än någonsin - vilket får mig att förstå vikten av att läka insidan, möta rädslor och sår för att få en hälsa som är hållbar. Insidan är där vi måste börja vår läkning och den förståelsen gör att något nytt börjar växa inom mig, det som nu är Living Me.

Living Me

Vill ge människor möjlighet att skapa Yin och Yang i alla delar, kroppen, medvetandet och själen. Väcka din nyfikenhet till ditt innersta, få dig att bejaka barnasinnet och bevara lekfullheten inom dig.

 

Uppmuntra dig till att uppfylla drömmar, söka efter ett högre vetande och mod att möta rädslor, fördomar och visa sårbarhet.

 

Motivera dig till personlig och andlig utveckling och hjälpa dig att finna tron på kärleken till dig själv och din omgivning.

 

Påvisa universums kraft och göra dig medveten om att du kan skapa det liv du önskar.

 

Den 1 april 2019 startade Living Me för att ge människor motivationen till denna inre och yttre resa där kroppen, medvetandet och själen flätas samman till en viktig helhet. Du.

 

Living Me menar att det är tid att du börjar leva i din fulla potential som människa. Börja vara levande i livet, levande i ditt liv.

 

Det är Living Me.

Utbildningar

Mentalt mediumskapsutbildning

Elisabeth Edborg Seven Stars Center, Lilla Essingen

Helgkurs i maj 2017 samt juni 2017

Tvåårig utbildning aug 2017-juni 2019

Certifierad i mentalt mediumskap 16/6 2019

 

Mediumkurs - Mentalt mediumskap

Jane Lyzell Lyztran, Kilsmo

Helgkurs april 2019

 

Tidigare liv regression

Christine Kromm Henrie Acecess Soul Knowledge, Denver

7 veckor april-maj 2019

Spiritualistisk Healing 

Påbörjad mentorsutbildning aug 2019 

Jane Lyzell Lyztran, Kilsmo.

"Jag vill leva lycklig för att jag är jag. Kunna vara stark och fri."

Ur Gabreiellas sång

Foto: Thomas Frykberg & Anette Björsund. Webbdesign: Anna Holm