Sök
  • Maria

Fullmåne och trumresa

Har du provat någon gång att bara stå och ta in månens energi? För er som inte gjort det vill jag bara säga GÖR DET! Det finns otroliga krafter att hämta ifrån månen, Just saying! Passa på ikväll/natt. Den är otroligt stark och dessutom väldigt vacker att titta på.


Jag har haft nöjet att tillbringa lördagskvällen i en grotta ute i naturen. Anette Brjörsund höll i en trumresa- Wow säger jag bara! Anette är en nära vän och det är alltid lika fint att få dela dessa tillfällen med henne och alla de andra som önskar komma. Ikväll var vi bara fyra, men det gjorde absolut ingenting. Det var magiskt!


Jag tycker så mycket om att få meditera i grupp. Det är alltid lika spännande vad den som leder meditationen ska kanalisera ner. Idag kom det genom Anette in sång som jag inte ens trodde hon hade möjlighet till. Skulle vilja säga att det var en blandning mellan jojk och något manligt väsen. Det var en otrolig känsla.


För er som är intresserade av trumresa, håll utkik på hemsidan här efter kommande evenemang i sommar. Spännande planer finns för samarbeten mellan mig och Anette.


Hoppas ni kan sova nu trots den starka månen. Har ni kristaller eller annat som ni önskar rena eller ladda med energi, nu är läge att göra det. Lägg dem utomhus eller i ett fönster så månens ljus och energi kan få jobba med det du önskar. Fullmåne är tiden då vi ska känna tacksamhet och lämna bort det som inte gynnar oss. Så finns det något du måste släppa är det läge nu.


Sov Gott!

Maria
41 visningar

"Jag vill leva lycklig för att jag är jag. Kunna vara stark och fri."

Ur Gabreiellas sång

Foto: Thomas Frykberg & Anette Björsund. Webbdesign: Anna Holm