Sök
  • Maria

Gästspel och inspiration

Jag fick en idé och drog ett kort ur Jane Lyzells kortlek- Andliga råd. Det svar som kom var så självklart att jag bestämde mig för att börja direkt.


Från och med nu och en tid framöver kommer det här på Living Me’s hemsida under inspiration vara olika personer som kommer berätta sin historia.


Andlighet är för mig att vi människor lever i vår fulla förmåga till oss själva och vår omgivning. Andlighet är att vi får vara, leva, älska och utföra det vi är menade till. Att vara i harmoni med oss själva och omvärlden. Det finns många människor som lever andlighet på olika sätt. Jag vill låta några av dem berätta och visa hur det är möjligt att vara levande i livet, levande i sitt eget liv. Det är ju det som är Living Me!


Kortet som hoppade ur kortleken var Kärlek. Och det kunde väl inte bli bättre svar på frågan om jag skulle förverkliga idén.


Så först ut är Charlotta Harrsjö Granh. Hon får presentera sig själv närmare!70 visningar

"Jag vill leva lycklig för att jag är jag. Kunna vara stark och fri."

Ur Gabreiellas sång

Foto: Thomas Frykberg & Anette Björsund. Webbdesign: Anna Holm