Sök
  • Maria

Gemenskap

Jag är så glad att Living Me denna vecka har en gäst som sköter Instagram och skriver inlägg här under Inspiration. Det värmer i hjärtat när jag förstår hur detta kan växa och bli något stort och viktigt. Att låta olika personer berätta sin historia. Oavsett ålder, kön eller grupptillhörighet. Alla människor har en historia och vi finner alla olika personer som inspirerar oss till att fortsätta vår egna resa.


Som ni vet går jag en utbildning till regressionsterapeut. Just nu tar jag emot för att göra regressioner i utbildningssyfte. Många av de om som varit är tidigare kunder för privat seanse. Dessa regressioner börjar alltid med en intervju där klienten får besvara ett visst antal frågpr. Bl.a om de gått i någon terapi senaste tiden. På den frågar har flera svarat "jag var ju hos dig nyligen".


Det har då slagit mig vilket otroligt viktigt arbete jag och andra människor som jobbar medialt/mediumistiskt faktiskt gör. Att det verkligen gör skillnad för människor. Ofta kanske det kommer budskap som inte är nya för klienten. Men att höra någon som inte känner dig att belysa det som dom själv känt eller gått och tänkt på, kanske få uppmuntran i ett beslut du tagit gör att personen blir trygg, och känner lugn. Jag blir varm och stolt i hjärtat, att få vara med på denna resa som människor väljer att börja eller fortsätta göra. Att vara en del av den gör mig stolt.


Igår fick jag också en väldigt fin hyllning av en vän på hennes Instagram. Det värmer otroligt mycket. Vi behöver varandra, ensam är inte starkast. Vi kan vara starka och trygga i oss själva. Men att förstå vikten av att hjälpa, stötta och lyfta fram varandra skapar så mycket mer glädje och också stryka i ett större perspektiv. När vi kan lyfta fram människor i vår omgivning har vi en kontakt med något som är större och leder till en bättre plats för alla att vara på. Så hörre ni, Trevlig måndag och du kickar vi igång den här veckan med bravu!!


"När jag en dag ska se tillbaks När jag vet att åren gått Vill jag känna att jag gjort Vad jag kunde av den tiden som jag fått Aldrig stå med saknaden av vad jag förnekade Inte minnas att nåt stort gått förlorat för jag nånsin tvekade"

Handen på Hjärtat- Sofia Kjällgren


/Maria


Bilder: Gådragens magiska himmel och fin boost från fina Lee på hennes Instagram ❤️
11 visningar

"Jag vill leva lycklig för att jag är jag. Kunna vara stark och fri."

Ur Gabreiellas sång

Foto: Thomas Frykberg & Anette Björsund. Webbdesign: Anna Holm