Sök
  • Maria

Glädje och en magisk ö

Uppdaterad: 1 maj 2019

Jag är så glad över allt som händer just nu. Hur jag ständigt får komma i kontakt men nya människor som vill köpa Living Me´s tjänster. De flesta kommer på referens från någon som redan gjort ett besök. Och det är en helt fantastisk känsla, värmer i hela hjärtat!


Något som också gör mig otroligt glad är alla som jobbar för människor med ett holistiskt synsätt. Jag möter väldigt många som på något sätt vill hjälpa människor till utveckling. Kroppsligt, själsligt och mentalt. Och jag tror verkligen inte att en enskild individ, ensam, kan göra de arbetet. För mig är samarbeten otroligt viktigt. Ett sätt att förlänga mina tjänster, komplettera dem så du som kund ska få alla redskap det bara går för att uppnå det som är ditt mål. Personligt eller andligt.


Idag har jag varit på Ekegården i Havdhem på södra Gotland. Där hade jag ett långt och otroligt fint samtal med ägarna Therese och Per Appelqvist. De har inte bara fantastiska miljöer att kunna erbjuda sin besökare utan också mycket spännande evenemang. Tycker du ska kika in på deras hemsida här


Per och Therese har som många andra bytt livsstil, från storstad till ö-liv. Vår underbara ö är en magisk plats, årets alla 365 dagar och jag önskar att ni alla hade möjligheten att faktiskt vara här även utanför högsäsong. Att naturen på Gotland är speciell och att Visby har ett världsarv vet vi nästan alla. Men det är något mer som händer här på ön, det går nästan inte att förklara. Det är som om jorden vibrerar lite extra och att vissa platser är menade att sända ut extra mycket ljus och värme.


Bilden nedan är tagen för två år sedan, solnedgången får tala för magin jag försöker beskriva. Och nej, det är inget filter på kortet 🙌❤
157 visningar

"Jag vill leva lycklig för att jag är jag. Kunna vara stark och fri."

Ur Gabreiellas sång

Foto: Thomas Frykberg & Anette Björsund. Webbdesign: Anna Holm