Sök
  • Maria

Sammanfattning av hektiska veckor...

Uppdaterad: 18 jun 2019

Senaste tre veckorna har för mig på flera sätt varit väldig omtumlande. Att försöka återge allt går inte, men några av de viktigaste händelserna måste få bli omnämnda.

Jag har hela tiden velat berätta för er vad det är som hänt den senaste tiden. Men jag har känt ett stort behov av återhämtning mellan alla roliga händelser. Och det fick bli prioritet. Också för att jag visste att det skulle finnas balans i hela mig den helgen som nu var, nämligen 15-16/6.


Igår söndag 16/6 gick jag upp för examination i mentalt mediumskap efter två år under utbildning hos mediumet Elisabeth Edborg. Och vet ni vad, det gick bra. Jag är sedan igår certifierad som medium i mentalt mediumskap. Sådan otrolig lycka och så mycket glädje. Glädje för mitt eget certifikat men också för att tre av mina kurskamrater fick lämna lokalen på Lilla Essingen igår med ett certifikat i handen. Tillsammans med Elizabeth, Sabina och Frida har jag fått utvecklas på flera plan, inte bara den mediala förmågan eller att arbeta mediumistisk och som medium. Vi har utvecklats personligt och det är trots allt den största behållningen. Certifikatet och är bara en lite del av allt det som vi fått med oss under utbildningen. Vi har fått förståelse för något mycket viktigare än andevärlden, oss själva.


Veckan innan, den 9/6, hade jag anordnat en workshop med Eva-Britt Wennerström på Suderbys Herrgård. 20 glada själar hade valt att delta och vi fick en helt fantastisk dag fylld med teori, övningar, nya bekantskaper och massor av nya funderingar att ta med vidare. Jag har fått så mycket fin respons ifrån flera av deltagarna. Otroligt fina ord som vidare kommer motivera mig till att ordna nya evenemang.


TACK till Eva-Britt för du ville genomföra detta med mig. Och TACK till alla er som kom och deltog. Ett jättestort tack till Suderbys Herrgård för att ni fick dagen att bli precis så som det var menat. Servicen, maten, miljön, personalens otroliga samarbetsförmåga var helt enastående. Tack!


Nu börjar ett nytt kapitel. Vad som händer, det vet ingen riktigt säkert, men jag har fått lite inside information 😉. Mina guider och besök från mina nära och kära på andra sidan har i alla fall fått mig att inse en sak. Framtiden är viktig, och jag tillsammans med mina kollegor har viktiga saker att uträtta för världen. Ljusarbetet kommer leda till förändring. Det är allt som spelar någon roll just nu. På vilket sätt jag ska bidra till det är ännu inte helt klart, men när jag vet mer lovar jag att berätta. Med mina egna ord, här på livingme.se.Levande i livet- Living MeSuderbys Herrgård 9/6 2019- Svep till höger för fler bilder.Examinationshelg i Stockholm, Seven Star Center Lilla Essingen 15-16/6 2019. Svep till höger för fler bilder.

192 visningar4 kommentarer

"Jag vill leva lycklig för att jag är jag. Kunna vara stark och fri."

Ur Gabreiellas sång

Foto: Thomas Frykberg & Anette Björsund. Webbdesign: Anna Holm