TJÄNSTER

Andligt Samtal

Utvecklande och stärkande samtal.

Privat Seans

Kontakt med andra sidan.

Seanser

Kontakt med andra sidan i grupp.

Regression

Tidigare liv.

Hembesök

Seanser i hemmet.

INFÖR DITT BESÖK

Inför ditt besök

 

Eventuell avbokning måste detta ske senast 24 timmar innan ditt besök.

Om avbokning ej inkommit 24 timmar innan besöket debiteras hela kostnaden. Uteblir ditt besök utan avbokning debiteras du hela kostnaden.

 

Living Me arbetar under tystnadplikt.

 

Välkommen med din bokning!

 

 

Här finns Living Me

 

Träkumla Ingvards 131, Visby.

 

Vid seanser/temakvällar annonseras aktuell lokal ut i samband med eventet.

 

En gång/månad finns jag i Köping på butiken Nu&Idag.

Andligt Samtal

Under ett andligt samtal använder jag mina mediala kunskaper till att förmedla information för att stärka dig och motivera dig till förändring, eller påvisa att du är på rätt väg i livet.

 

Samtal syftar till att vara utvecklande för dig så den information som kommer är sådant som är viktigt för dig att veta här och nu.

 

Ett andligt samtal är för dig som vill få förståelse kring din helhet som människa och påbörja eller fortsätta din personliga och själsliga utveckling.

 

Jag använder tarotkort, stenar och andra hjälpmedel för att få information,  samt erfar bilder, känslor eller fysisk förändring i kroppen. Information kommer även genom så kallat ”klart vetande” - en känsla av att bara veta vad jag ska säga och förmedla.

Den information som kommer ska påvisa ditt stora värde i din egen person och göra dig motiverad och stärkt. Mitt mål är att hjälpa dig till inre och yttre utveckling, men det är du själv som motiverad fortsätter resan.

 

Privat Seans

Ett mediums främsta uppgift är att bevisa att det finns ett liv efter döden. Att vi är själar som lever vidare efter detta liv och tillhör ett större sammanhang än det som finns här på jorden.

Under en privat sittning arbetar jag mediumistiskt. Det betyder att jag sätter mig själv åt sidan och blir en kanal för andevärlden. Informationen kommer genom fasta och rörliga bilder, jag upplever känslor och klart vetande. Kombinationen av dessa intryck gör att jag kan förmedla en kontakt från andra sidan, en själ som passerat dig någon gång i livet. När du fått igenkänning förmedlas personliga budskap för att stärka och motivera dig till personlig och andlig utveckling.

 

Det finns inga garantier för att andevärlden kan komma igenom och lämna en hälsning. Som kund är det viktigt att vara medveten om detta. Besöket övergår då istället i ett andligt samtal för att motivera och stärka dig som person.

Att få vara denna kanal till andevärlden är otroligt hedrande och fint. Det är viktigt att möta andevärlden i kärlek och respekt, för det är precis vad den kommer med till dig, oavsett tidigare relationer i det jordliga livet.

Seans

Under en seans förmedlar jag kontakt med andevärlden. Det fungerar likadant som en privat seans. Ni kan vara allt från 5 till 50 personer

Önskar ni boka denna tjänst ber jag er att kontakta mig via mail info@livingme.se eller genom att använda kontaktformuläret här på hemsidan.

Ibland arrangerar jag även seanser som är öppna för alla. Info kring det kommer vara synlig här på hemsidan. Välkommen med din förfrågan och eventuella bokning!

 
 

Regression

Jag genomgår just nu min utbildning till Tidigare liv - regressionsterapeut hos Tine Kromm Henrie, Colorado, USA.

 

Tror du på reinkarnation? Återfödelse eller själavandring? Vare sig du tror eller inte, är en regression ett mycket kraftfullt och fint sätt att möta dig själv. Regressionen kan ta dig genom tidigare liv eller tillbaka i det liv du lever här på jorden idag. Resan hjälper dig att förstå mentala, emotionella och/eller fysiska besvär. Det hjälper dig att se och förstå mönster, beteenden, känslor, och samband i nuvarande relationer.

Precis som med ett andligt samtal får du information som hjälper dig till att kunna stärkas som människa och bli motiverad på din fortsätta livsresa. Du får inte ta del av något du inte kan är redo att möta eller hantera. 

Vi börjar med en intervju och genomgång i hur allt kommer gå till. Jag hjälper dig sedan ner i avslappning och finns aktivt finns med dig under hela resan. Vi gör det tillsammans, men du är den som upplever och delger mig din upplevelse. Min mediala förmåga hjälper mig att förstå vilka följdfrågor jag ska ställa för att du ska få ut mesta möjliga av regressionen. Du är liggandes under hela regressionen som också spelas in så att du efteråt ska kunna gå tillbaka och få djupare klarhet i din upplevelse.

 

Hembesök

Många tycker att det är skönt men också spännande att få sin konsultation i hemmet.

Finns det intresse av att jag kommer hem till dig eller annan plats i stället för att vi träffas i mina lokaler, kontakta mig för mer info.

 

Ibland kan vi uppleva att det händer konstiga saker i vårt hem eller annan miljö som vi vistas i. Du kanske hör och ser saker, eller bara har en känsla av att inte vara ensam. Det finns inga onda energier och inte heller finns det själar som håller sig kvar för att skapa oreda eller obehag. Är du en känslig person som lätt tar in olika minnen och energier kan närmiljö på olika sätt påverka dig. 

Är du intresserad av ett hembesök kontakta mig!

 

MER INFORMATION

Dina personuppgifter finns lagrade hos bokningssystemet Boka Direkt som följer lagen för att säkerställa din integritet. Living Me är medveten om dessa lagar och står bakom integritetspolicyn för denna samarbetespartner. 

I de fall då personuppgifter insamlas diekt av Living Me kommer dessa behandlas enligt Dataskyddsförordningen. GDPR.

Living Me innhar F-skattsedel.

"Jag vill leva lycklig för att jag är jag. Kunna vara stark och fri."

Ur Gabreiellas sång

Foto: Thomas Frykberg & Anette Björsund. Webbdesign: Anna Holm